Welkom in het Jaar van de Basis!

In dit jaar staat de essentie van de basis centraal. We streven ernaar om terug te keren naar de kern van wat echt belangrijk is. Het is een periode van reflectie, groei en herwaardering van de dingen die ons ambacht juist zo mooi maken!

Dit jaar nodigt uit tot het onderzoeken en versterken van klantrelaties, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en de manier waarop we ondernemen.

Of het nu gaat om het herontdekken van de basisprincipes van paardenwelzijn, het verdiepen van relaties met klanten, of onze persoonlijke en professionele groei. Het Jaar van de Basis is een kans om te bouwen aan een stevige basis voor de toekomst.

Dit jaar zullen wij de basis onderdelen in ons vak dan ook terug laten komen in de bijscholingen en evenementen. Zijn er onderwerpen die jullie graag terug willen zien? Denk aan “Anatomie van het onderbeen” “Hoe krijg ik een sterke boekhouding?” “Hoe ga ik met mijn klanten om?” Laat het ons weten!

En voor de paardeneigenaren: Zijn er onderwerpen die jullie graag terug willen zien op onze socials? Neem dan contact met ons op!

Laten we samen de kracht van de basis verkennen, omarmen en versterken. Het belooft een jaar te worden van inzicht, veerkracht en groei.

Welkom in het Jaar van de Basis!

Meer nieuws