Contact

Postadres

Kanaalstraat 5
8167LL Oene

Bestuursleden

Willem Dreeslaan 46
9363 EN Marum

rik@nederlandseverenigingvanhoefsmeden.nl

Kapelstraat 6
5447 AB Rijkevoort

Rene@nederlandseverenigingvanhoefsmeden.nl

Met alle plezier iedere dag bezig om de paarden weer op een perfect beslag te zetten. Naast het beslaan regelmatig aanwezig achterop bij een 4-span op internationaal niveau. Bestuurslid sinds 2012

Jonkersvaart 87
9354 TN Zevenhuizen (Groningen)

Berni@nederlandseverenigingvanhoefsmeden.nl

Lochtstraat 13
5126 EP Gilze (Noord-Brabant)

Dries@nederlandseverenigingvanhoefsmeden.nl

Naast Gediplomeerd Hoefsmid sinds 1997, heb ik in Maart 2013 met een collega Het Nederlands Hoefsmeden Collectief opgericht. Opleiding,Communicatie,en Nascholing zijn naar mijn mening sleutelwoorden voor de hoefsmid van tegenwoordig. Als bestuurslid stel ik mij tot doel:de onderlinge communicatie en de communicatie met andere zorgverleners in de paardenhouderij naar een hoger plan te tillen. Ook educatie van de paardenhouder hoort hierbij, zodat uiteindelijk iedereen zal profiteren van een gezonde sector zowel nationaal als internationaal.

Molenstraat 28a
5386 AB Geffen

jaap@nedelandseverenigingvanhoefsmeden.nl

Groen van Prinstererstraat 2
3131 GG Vlaardingen

Els@nederlandseverenigingvanhoefsmeden.nl

Wij hebben het mooiste vak wat er bestaat! Dat ik dit dagelijks uit mag oefenen, vind ik dan ook nog steeds genieten. Om dit beroep goed uit te kunnen blijven oefenen zijn kennis en contact met collega’s en andere professionals in het werkveld nodig, alleen zo kan je jezelf naar een hoger niveau tillen. Dat is wat wij als vereniging uitdragen en ons voor inzetten. En daar maak ik me graag hard voor als bestuurslid van de NVvH. Als je een vraag hebt voor de vereniging, is de kans groot dat ik je mail beantwoord. Dries Boink en ik beheren samen het verenigingsbureau. Ook vind ik het heel leuk om me bezig te houden van het organiseren van evenementen en PR, wat beide goed van pas komt voor de vereniging. Als je mee wilt denken of een goed idee hebt, stuur gerust een mail. En ik hoop je een keer te spreken bij een van onze evenementen of bijeenkomsten!

Gemeenelandseweg 28
1777 NN Hippolytushoef

Joshua@nederlandseverenigingvanhoefsmeden.nl