Selectie Wedstrijd Nederlands Hoefsmeden Team 2020

15 feb - 16 feb 2020

Selectiewedstrijd Nederlands Hoefsmeden team 2020.

Datum: 15 & 16 Februari 2020
Locatie: Foarrijp 3, Wijnaldum
Jury: Paul Robinson

Op 15 & 16 Februari is er een kleine selectiewedstrijd voor het Nederlandse Hoefsmeden team 2020. Elke Nederlandse hoefsmid die het leuk vindt om mee te doen, kan zich inschrijven.

Voormalig Wereldkampioen Paul Robinson zal voorafgaand aan de wedstrijd op zaterdagochtend een demonstratie geven, en 1 van de ijzers voor doen uit het programma (Surprise ijzer).
Daarnaast zal hij de gemaakte ijzers jureren in een open setting, waarbij je kan zien hoe er gejureerd wordt.

Op zondag zal Paul een clinic geven, en kan er onder zijn begeleiding getraind worden voor de wedstrijd in Denemarken.

Mocht je een plekje in het Nederlandse team willen bemachtigen, dan is het ivm regelementen wel een vereiste om lid te zijn van de NVvH/EFFA.

Voor het Nederlandse team staat het EK in Zweden (Juni) op de planning, en later dit jaar het WK in Calgary en/of Stoneleigh in Engeland.

Inschrijfgeld: €50,- te voldoen op 15 februari.
Programma volgt zsm.

Alle deelnemers worden verzocht om zelf een aambeeld, oven, vijlbok en gas mee te nemen.

Sponsored by Mustad Hoofcare

Opgeven kan bij mij.
Stuur je naam en telefoonnummer via WhatsApp, SMS of Messenger. Bellen mag ook, bij geen gehoor graag voicemail inspreken.

Sandra de Wilde