Proveto 2021

19 nov - 19 nov 2021

Na een bijzonder jaar waarin Hoof & Health een jaar is overgeslagen wordt in 2021 de 8e editie van Hoof & Health georganiseerd speciaal voor hoefsmeden én geïnteresseerde dierenartsen. Voor dit jaar is een aansprekend programma samengesteld met als centraal thema “Bekappen tot Beslag“.

https://www.proveto.nl/event/hoof_health_2021#/

Het programma is vernieuwend met twee nieuwe onderdelen. Tijdens “Hoef & Hussel” worden in een grote glazen pot met balletjes diverse stellingen verzameld die vooraf, of tijdens Hoof & Health door deelnemers zijn ingestuurd. Deze stellingen worden op een krachtige en vlotte manier besproken door een deskundig panel, met o.a. Hans van Maurik en de andere betrokken sprekers. Dit onderdeel is drie keer opgenomen in het programma.

Dit jaar wordt Hoof & Health afgesloten met een uitgebreid Afrikaanse Braaibuffet in Burgers’ Zoo, aansluitend op de borrel. Tussen 18:10 en 20:30 kunnen deelnemende hoefsmeden zich inschrijven voor deze Hoof & Health BBQ.

Om logistieke redenen is het uitsuitend mogelijk om hiervoor vooraf in te schrijven! Praktiserende, voor Hoof & Health ingeschreven leden van de NVvH krijgen de Hoof & Health BBQ aangeboden, maar moeten zich ook vooraf inschrijven, omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Hiermee staat er op vrijdag 19 november een dag volledig in het teken van deze grootste bijeenkomst voor hoefsmeden.

Let op! De huidige COVID-19 maatregelen zijn gericht op Testen voor Toegang waarbij de CoronaCheck-app centraal staat. Dit houdt in dat bij aankomst in Burgers’ Zoo de QR code van uw Coronatoegangsbewijs (vaccinatie, herstel of testbewijs) in de CoronaCheck-app wordt gescand in combinatie met uw identiteitsbewijs.

Terug naar overzicht