Proveto 2019

29 nov (9.15) - 29 nov (17.40) 2019

Inhoud
Speciaal voor hoefsmeden wordt in 2019 de 7e editie van Hoof & Health georganiseerd. Het is de organisatie dit jaar gelukt om een aansprekend Nederlandstalig programma samen te stellen met relevante én nieuwe informatie over hoefgerelateerde problemen. Hoof & Health 2019 heeft als centraal thema “Ongelijk of Scheef?”, waarbij er veel presentaties zijn die gaan over ongelijke en/of scheve voeten. Het programma wordt afgesloten met (interactieve) casussen tijdens het Hoof & Health Nieuwsuur gepresenteerd door Hans van Maurik, Ellen Compagnie en Berni Prins.

Deze grootste bijeenkomst van Nederland voor hoefsmeden wordt gelijktijdig georganiseerd met Dutch Equine Conference voor dierenartsen en de DEC Assistentendag voor paraveterinairen en assistentes werkzaam in de paardenpraktijk. Dit alles gebeurt in de sfeervolle ambiance van dierentuin Burgers’ Zoo.

Hiermee staat 29 november 2019 opnieuw volledig in het teken van een interdisciplinaire congresdag voor professionals in de paardenhouderij.

Terug naar overzicht