NK hoefsmeden leerling leermeester wedstrijd

29 jul - 30 jul 2022

29 Juli leerling en meester wedstrijd

voor 2e en 3e jaars studenten en hun leermeester.

Een klasse waarbij de leerling samen met de stagebegeleider een set aangepast beslag smeedt, zoals bekend uit de collectie, en in de finale als team een paard beslaan.

Alles van fabrieksijzers, de ijzers voor het aangepaste beslag zijn bijgevoegd in deze mail en tevens te vinden op de site van de vereniging, de ijzers onder het paard mag standaard en passend bij het paard.

Eerstejaars mogen zich aanmelden bij Jacob Raap (telefoon 0652149199) voor een reservelijst, mochten er niet voldoende aanmeldingen komen vanuit de 2e en 3e jaars, kunnen eerstejaars ingeloot worden voor de wedstrijd.

30 juli: NK Smeden

2 Rubrieken met elk een ijzer en een suprise ijzer.

Finale onder het Paard.

Ijzers NK