Werkman Springgames 2019

11 apr - 13 apr 2019
Hedde Jan Cazemier Manege, Hoofdstraat, Tolbert, Nederland

WEDSTRIJD

Het wedstrijd gedeelte van de Spring Games is uitgegroeid tot een van de grootste wedstrijden ter wereld. Hoefsmeden komen overal vandaan om deel te nemen aan deze zowel leerzame als super gezellige dagen. De Werkman Spring Games wedstrijd biedt u het volgende:

• 3 klassen; Novice, Intermediate en Open
  • Inclusief toegang tot alle lezingen
  • Bezoek de marktplaats om de leveranciers van verschillende tools te ontmoeten
  • Inclusief lunch en diner en een swingend avondprogramma op alle dagen

Juryleden 2019

Open Class
Jesper Eriksson
Derek Gardner

Intermediate & Novice Class
Paul Duddy
Tobias Villsen

LEZINGEN

De lezingen zijn ingericht om daadwerkelijk iets bruikbaars mee naar huis te kunnen nemen om vervolgens weer in de praktijk te kunnen gebruiken. Naast het ontvangen van kennis door de speeches van de verschillende sprekers zullen er ook ronde tafel gesprekken worden georganiseerd waar kennis weer gedeeld wordt door discussies over de onderwerpen van eerdere lezingen.

Lezingen 2-dagen

1. Toegang tot alle lezingen en demo’s voor 2 dagen
  2. Ervaar de volledige Spring Games belevenis
  3. Bezoek de marktplaats om de leveranciers van verschillende tools te ontmoeten